ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας

Η αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε σε αυτούς που μας εμπιστεύονται την ευελιξία, το κόστος, την ποιότητα εξοπλισμού και υπηρεσιών που εγγυώνται τη μέγιστη απόδοση της επιχείρησής τους. Δέσμευσή μας, να είμαστε ο συνεργάτης που κάνει τα δύσκολα, εύκολα. Αυτό σημαίνει, Performance made easy.

Το όραμά μας

Φιλοδοξούμε να είμαστε κομμάτι ενός κόσμου που προοδεύει, τοποθετώντας τον πήχη, πρώτοι εμείς, ψηλότερα, καθώς έτσι θα γινόμαστε ολοένα και πιο χρήσιμοι και σημαντικοί για εσάς, τους πελάτες και συνεργάτες μας. Οραματιζόμαστε να είμαστε στο πλευρό σας, στηρίζοντας διαρκώς την προσπάθειά σας και υποστηρίζοντας τα έργα σας, χτίζοντας μαζί σας σχέση εμπιστοσύνης.

Οι αξίες μας

  • Εγγύτητα : Κατανοούμε τις ανάγκες σας και ανταποκρινόμαστε εγκαίρως.
  • Καινοτομία : Φροντίζουμε ο εξοπλισμός και οι υπηρεσίες μας να είναι με βάση τις πιο σύγχρονες τεχνικές και τεχνολογίες.
  • Συνέπεια : Σχεδιάζουμε και προχωράμε βήμα-βήμα την εταιρική μας ανάπτυξη, γιατί θέλουμε να παραμείνουμε στο πλευρό σας για τουλάχιστον 30 χρόνια ακόμα, διατηρώντας πάντα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε!
  • Ήθος : Αξιοποιούμε τις ευκαιρίες, δεν τις εκμεταλλευόμαστε.
  • Δημιουργικότητα : Στοχεύουμε στη δημιουργική και αποδοτική επίλυση των τεχνικών προβλημάτων, πάντα Μαζί σας, ακούγοντας τις ανάγκες σας.
  • Ειλικρίνεια & Αξιοπιστία : Αναζητούμε ουσιαστικές λύσεις και θα αξιολογηθούμε με βάση τα αποτελέσματα της εργασίας μας.
  • Γνώση & Τεχνογνωσία : Σε κάθε έργο που μας εμπιστεύεστε, καταθέτουμε τη βαθειά γνώση, την αφοσίωση και την εμπειρία μας.

Η προσέγγισή μας

Σταθερή μας επιδίωξη είναι η άριστη εξυπηρέτησή των πελατών μας προμηθεύοντας με συνέπεια τον κατάλληλο εξοπλισμό και αναλαμβάνοντας αξιόπιστα την ευθύνη της εύρυθμης λειτουργίας του, ώστε οι συνεργάτες μας να είναι σε θέση να αφοσιωθούν ανεμπόδιστα στους στόχους τους.

  1. Επιλέγουμε και συνεργαζόμαστε με κορυφαίους κατασκευαστές παγκόσμιας φήμης
  2. Κατέχουμε βαθειά γνώση της εκάστοτε εφαρμογής με δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένων λύσεων με τεχνολογίες αιχμής
  3. Μελέταμε τις ανάγκες σας με προσήλωση στην τεχνική λύση
  4. Διαστασιολογούμε σωστά τον εξοπλισμό ανάλογα με την εφαρμογή
  5. Αναλαμβάνουμε την αξιόπιστη επίλυση των τεχνικών ζητημάτων
  6. Διαθέτουμε συμβόλαια συντήρησης με άμεση απόκριση, ταχύτατη μετάβαση και αποκατάσταση βλάβης 24/7
  7. Επένδύουμε στη μακροχρόνια συνεργασία

Εμπιστεύονται την ΜΙΧΟΣ Α.Ε.

Έδρα: (Χάρτης) Θέση Κύριλλος Αττική Οδός - Έξοδος 4 (Κόμβος Ασπροπύργου) 19300 Ασπρόπυργος Αττικής T : +30 2106774280 F : +30 2106775533 Email : info@michos.gr

Service Center Αθήνα: (Χάρτης) Θέση Κύριλλος Αττική Οδός - Έξοδος 4 (Κόμβος Ασπροπύργου) 19300 Ασπρόπυργος Αττικής T : +30 2106774280 T(24/7) : +30 2100101616 Email : info@michos.gr

Service Center Θεσσαλονίκη: (Χάρτης) ΒΙ.ΠΕ.Θ. Α2 - Ο.Τ. 61 57022 Σίνδος, Θεσσαλονίκη T +30 2310948565 F +30 2310948565 Email: info@michos.gr

cron